je prazna!
Internetska stranica upotrebljava kolačiće uz pomoć kojih poboljšavamo korisničko iskustvo i osiguravamo vam sadržaj. Neki su nužni za pravilno funkcioniranje stranice, dok su drugi izborni. Više informacija
Švedske biljke naziv su dobile po svojim izumiteljima - dvama švedskim liječnicima iz 16. stoljeća koji su bili veliki štovatelji Paracelsusa. Sastav odnosno kombinacija biljaka prenosila se iz generacije u generaciju, no u širim je masama postala poznata tek u ovom stoljeću.
Biljke za pripremu švedske grenčice danas su poznate i zbog preporuka austrijske travarke Marije Treben, koja je u svojoj knjizi opisala više od 40 mogućnosti njihove upotrebe.
Suho bilje među ostalim sadrži:
Priprema: Sadržaj dodajte u 1,5 l kukuruzovog ili borovičinog žganja. Namačite 1 tjedan te svaki dan promiješajte. Biljna mješavina spustit će se na dno posude - možete je procijediti ili ostaviti u posudi.
Sastojci: korijen anđelike, korijen običnog iđirota, mana, sekvar, pelin, obični komorač, korijen maslačka s listovima, korijen sirištare, korijen valerijane, anis, kora naranče, cimet, kardamom, šafran.
Neto količina: 160 g.
Upozorenje: Proizvod nije nadomjestak za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu te zdrav način života.
Ponedjeljak - četvrtak: 8.00 - 16.00
Petak: 8.00 - 14.00
Mogućnost kartičnog plaćanja. Osigurana zaštita osobnih podataka preko SSL kodiranja.
Mogućnost kartičnog plaćanja. Osigurana zaštita osobnih podataka preko SSL kodiranja.