je prazna!
Internetska stranica upotrebljava kolačiće uz pomoć kojih poboljšavamo korisničko iskustvo i osiguravamo vam sadržaj. Neki su nužni za pravilno funkcioniranje stranice, dok su drugi izborni. Više informacija
Kadulja ili žalfija biljka je i začin za raznovrsnu uporabu koja ujedno ima nevjerojatno bogatu povijest još od Rimljana, koji su je smatrali svetom biljkom. Njezino latinsko ime je Salvia officinalis.
Ponajviše se upotrebljavaju listovi biljke, i to u kulinarstvu. Najbolji učinci kadulje postižu se pripremom čaja od kadulje.
Kod biljnih čajeva posebno su važni pravilna priprema i doziranje. Zlatno pravilo je da čaj uvijek pripremate prema uputama koje vrijede za pojedinu biljku.
Ako čaj ne možete piti bez dodataka, dodajte mu med ili limun, ali tek onda kada se toliko ohladi da je postao mlačan – jedino tako, naime, temperatura neće uništiti korisne tvari u medu odnosno limunu.
Proizvod je dodatak prehrani.
Priprema i preporučena dnevna doza: 1-2 čajne žličice prelijte s 250 ml vrele vode, pokrijte i pustite da se namače 15 minuta. Procijedite. Konzumirajte najviše 3x na dan.
Neto količina: 50 g
Upozorenje: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu te zdrav stil života. Čuvati od dohvata male djece! Čuvajte na suhom mjestu, na temperaturi od 5 do 25°C.
Ponedjeljak - četvrtak: 8.00 - 16.00
Petak: 8.00 - 14.00
Mogućnost kartičnog plaćanja. Osigurana zaštita osobnih podataka preko SSL kodiranja.
Mogućnost kartičnog plaćanja. Osigurana zaštita osobnih podataka preko SSL kodiranja.