je prazna!
Internetska stranica upotrebljava kolačiće uz pomoć kojih poboljšavamo korisničko iskustvo i osiguravamo vam sadržaj. Neki su nužni za pravilno funkcioniranje stranice, dok su drugi izborni. Više informacija
Začini su srce ayurvedske kuhinje. Jelima daju ugodan okus i ujedno osiguravaju da se dobro osjećamo nakon obroka. Ako ih redovito koristimo, možemo postići uravnoteženje svih šest okusa i ravnotežu doša.
Kumin (Cuminum cyminum) je pored korijandera, đumbira i kurkume jedan od najvažnijih začina indijske i ayurvedske kuhinje. Često se upotrebljava u curry mješavinama, napitcima, jogurtima, salatama (raita) i kao dodatak povrću (krastavac).
Pozor! Kumin nije isto što i kim - iako su sličnog naziva, neki čak i jedan i drugi nazivaju kimom, kumin je potpuno drukčijeg okusa od kima. Drugi nazivi za kumin su rimski kumin te na sanskrtu đira (jeera).
Sastojci: kumin*, cijeli
Podrijetlo: Indija
Neto količina: 25 g
Upozorenje: Čuvajte na suhom mjestu, zaštićeno od svjetlosti.
Ponedjeljak - četvrtak: 8.00 - 16.00
Petak: 8.00 - 14.00
Mogućnost kartičnog plaćanja. Osigurana zaštita osobnih podataka preko SSL kodiranja.
Mogućnost kartičnog plaćanja. Osigurana zaštita osobnih podataka preko SSL kodiranja.