je prazna!
Internetska stranica upotrebljava kolačiće uz pomoć kojih poboljšavamo korisničko iskustvo i osiguravamo vam sadržaj. Neki su nužni za pravilno funkcioniranje stranice, dok su drugi izborni. Više informacija
Začini su srce ayurvedske kuhinje. Jelima daju ugodan okus i ujedno osiguravaju da se dobro osjećamo nakon jela. Korištenjem ayurvedskih začina u vlastitoj prehrani možemo postići uravnoteženje svih šest okusa i ravnotežu doša.
Pippali ili dugi papar može se upotrebljavati jednako kao crni papar. Ljutog je i pikantnog okusa, sličnog kao mješavina bijelog papra, muškatnog oraščića, klinčića i kardamoma. Pippali je blaži od crnog papra. Njegova ljutina je slatko - topla.
Sastojci: dugi papar (pippali)*, mljeveni
Podrijetlo: Indija
Neto količina: 35 g
Upozorenje: Čuvajte na suhom, zaštićeno od svjetlosti.
Ponedjeljak - četvrtak: 8.00 - 16.00
Petak: 8.00 - 14.00
Mogućnost kartičnog plaćanja. Osigurana zaštita osobnih podataka preko SSL kodiranja.
Mogućnost kartičnog plaćanja. Osigurana zaštita osobnih podataka preko SSL kodiranja.