je prazna!

Internetska stranica upotrebljava kolačiće uz pomoć kojih poboljšavamo korisničko iskustvo i osiguravamo vam sadržaj. Neki su nužni za pravilno funkcioniranje stranice, dok su drugi izborni. Više informacija
Cimet ili cejlonski cimet jedan je od najstarijih začina na svijetu jer su prvi zapisi o njemu pronađeni na papirusima drevnih Egipćana. Dobiva se iz unutrašnjeg dijela sušene kore cimetovca – aromatičnog drveta koje potječe iz tropskih krajeva.
Veoma je cijenjen i u ajurvedskoj tradiciji, posebno zbog svojih svojstava koja blagotvorno djeluju na naše tijelo.
Krvni šećer ili glukoza je šećer koji se preko krvi prenosi kroz stanice cijelog tijela. Budući da je za organizam izuzetno važno da je razina krvnog šećera uvijek optimalna i da ne pada ili raste, potrebno ju je što više održavati, pri čemu nam odlično pomažu kapsule cimeta.
Prednosti proizvoda BIO Cimet marke Raab Vitalfood:
Proizvod je dodatak prehrani.
Preporučena dnevna doza: 3 kapsule. Uzmite 1 kapsulu tri puta dnevno, s dovoljnom količinom vode i uz obrok.
3 kapsule* | 100 g | |
---|---|---|
Organski cejlonski cimet u prahu | 985 mg | 72956 mg |
Organski ekstrakt cejlonskog cimeta 10:1 | 65 mg | 4822 mg |
Metil hidroksi halkon (MHCP) | 4,4 mg | 420 mg |
*Preporučena dnevna doza.
Sastojci: 73 % cejlonski cimet*, 5 % ekstrakt cejlonskog cimeta*, hidroksipropilmetil celuloza (HPMC; biljna ovojnica kapsule). *Iz certificirane organske proizvodnje. DE-ÖKO-001. Poljoprivreda izvan EU.
Neto količina: 40,5 g
Sadržaj: 90 kapsula
Upozorenje: Preporučene dnevne količine ili doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu te zdrav način života. Čuvati izvan dohvata djece! Nije prikladno za djecu, adolescente i trudnice. Ne konzumirajte ako imate groznicu ili čireve na želucu ili crijevima.
Ponedjeljak - četvrtak: 8.00 - 16.00
Petak: 8.00 - 14.00
Mogućnost kartičnog plaćanja. Osigurana zaštita osobnih podataka preko SSL kodiranja.
Mogućnost kartičnog plaćanja. Osigurana zaštita osobnih podataka preko SSL kodiranja.