je prazna!
Internetska stranica upotrebljava kolačiće uz pomoć kojih poboljšavamo korisničko iskustvo i osiguravamo vam sadržaj. Neki su nužni za pravilno funkcioniranje stranice, dok su drugi izborni. Više informacija
Začini su srce ayurvedske kuhinje. Jelima daju ugodan okus i ujedno osiguravaju da se dobro osjećamo nakon obroka. Ako ih redovito koristimo, možemo postići uravnoteženje svih šest okusa i ravnotežu doša.
Ova začinska mješavina sadrži grčko sijeno ili piskavicu i asafoetidu.
Asafoetida kao začin je gumasta smola istoimene biljke koja potječe iz Pakistana. Oštrog je mirisa po sumporu. Prilikom kuhanja dodajemo je u umjerenoj količini.
Prema ayurvedi, asafoetida potiče agni i osigurava stimulirajući i zagrijavajući ljuto-gorki okus. Smanjuje vatu i kaphu.
Sastojci: mljevena piskavica (triplat)*, asafoetida* 30%. *iz certificirane ekološke proizvodnje. DE-EKO-003, poljoprivreda izvan EU.
Podrijetlo: Indija
Neto količina: 30 g
Upozorenje: Čuvati na suhom mjestu i zaštićeno od izravne sunčeve svjetlosti.
Ponedjeljak - četvrtak: 8.00 - 16.00
Petak: 8.00 - 14.00
Mogućnost kartičnog plaćanja. Osigurana zaštita osobnih podataka preko SSL kodiranja.
Mogućnost kartičnog plaćanja. Osigurana zaštita osobnih podataka preko SSL kodiranja.