Fenilalanin
Istraživanja pokazuju da nedostatak felanina i time dopamina može povećati rizik od Alzheimerove bolesti i Parkinsonove bolesti. Upoznajte fenilalanin i pročitajte cijeli opis ...
Internetska stranica upotrebljava kolačiće uz pomoć kojih poboljšavamo korisničko iskustvo i osiguravamo vam sadržaj. Neki su nužni za pravilno funkcioniranje stranice, dok su drugi izborni. Više informacija
Br. prikazanih članaka: 1 - 6 od 19
Istraživanja pokazuju da nedostatak felanina i time dopamina može povećati rizik od Alzheimerove bolesti i Parkinsonove bolesti. Upoznajte fenilalanin i pročitajte cijeli opis ...
Asparaginska kiselina igra ključnu ulogu u uklanjanju nusproizvoda koji sadrže proteinske prehrambene proizvode koji bi inače uzrokovali umor. Upoznajte asparaginsku kiselinu i pročitajte cijeli opis.
Nedostatak glutamina javlja se prvenstveno u slučaju neuravnotežene prehrane koja sadrži nedovoljne količine životinjskih bjelančevina. Upoznajte glutamin i pročitajte cijeli opis ...
Glicin je osobito važan za održavanje zdravog probavnog sustava i središnjeg živčanog sustava. Upoznajte glicin i pročitajte cijeli opis ...
Redovita potrošnja dodataka prehrani koja sadrži histidin može smanjiti rizik od kardiovaskularnih bolesti za 60%. Upoznajte histidin i pročitajte cijeli opis ...
Sportaši često koriste lizin kao proteinski dodatak. Neke studije pokazuju da lizin pomaže ubrzanju oporavka mišića nakon tjelovježbe. Upoznajte lizin i pročitajte cijeli opis ...
Ponedjeljak - četvrtak: 8.00 - 16.00
Petak: 8.00 - 14.00
Mogućnost kartičnog plaćanja. Osigurana zaštita osobnih podataka preko SSL kodiranja.
Mogućnost kartičnog plaćanja. Osigurana zaštita osobnih podataka preko SSL kodiranja.